TRANDERS HØJE

Beboerværksted som indbyder til fælles projekter for både børn og voksne

UDLEV FÆLLESSKABET I DET SMUKT DESIGNEDE FÆLLESHUS MED BEBOERVÆRKSTED OG GÆSTEBOLIGER

Tranders Høje består af et unikt mix af rækkehuse, længehuse og punkthuse, hvor det arkitektoniske udtryk er inspireret af områdets fortid som jernalderlandsby. De forskellige bygningstyper har hvert sin farve tegl, hvilket skaber et spændende farvespil.

De fire etager høje punkthuse lyser op i området med de lyseste tegl, mens længehusene på tre etager har en mellemlys nuance, og rækkehusene i et plan er holdt i mørke tegl. Tagsten og vinduesrammer er derimod holdt i samme sorte nuance for at skabe en visuel sammenhæng.

For at understrege landsbyfølelsen og inspirationen fra stedets historie, byder Tranders Høje også på flere fællesfaciliteter som et hyggeligt fælleshus, beboerværksted og gæsteboliger, der binder den moderne arkitektur sammen med den arkæologiske historie. 

Fælleshuset (kommer i etape 2) er en moderne fortolkning af den typiske Stormandsgård fra jernalderen. Det er tænkt som et varmt og indbydende sted, hvor beboerne kan mødes til fællesskab, afslapning og kreative sysler. Fælleshuset indeholder et stort fællesrum, køkken og toiletter i en gennemført indretningsstil inspireret af den ældre jernalder med en historisk tilpasset farveskala, der skaber en gennemført rar atmosfære. Som en særlig feature er gulvet i fælleshuset designet med indbyggede udstillingskasser med glaslåg, som indeholder eksempler på nogle af de mange spændende jernalderfund fra området. 

Fælleshuset byder også på hyggeligt beboerværksted med både cykel-, handy- og DIY-værksted, som indbyder til fælles projekter og kreative sysler for både børn og voksne.

Som beboer i Tranders Høje har du også mulighed for at leje en gæstebolig (kommer i etape 4), når du får familie eller venner på besøg. Stilen fra fælleshuset går igen i gæsteboligerne, der er indrettet i nordisk stil med seng, sengeborde samt en lille siddeplads.

FÆLLESFACILITETER

 • Beboerhus

 • Beboerværksted

 • Gæsteboliger

 • Orangeri

 • Petanquebane

 • Højbede

 • Bålplads

 • Udendørs fitness

 • Boldbane

 • Beach volley

 • Lege- og aktivitetspladser for børn i alle aldre. Bl.a. svævebane, klatrestativ, junglesti, sandkasser og gynger

Nu udbydes
første etape

Klik på etaperne for at se planer og priser eller skriv dig op til den etape du ønsker at bo i.
SIGNATURFORKLARING
 1. BONDEN
  Aktivitetsplads for de mindre børn
 2. KAMPPLADSEN
  Under udvikling
 3. AGEREN
  Orangeri med borde og bænke & 24 højbede & petanquebane
 4. STORMANDSGÅRDEN
  Fælleshus, Gæsteboliger & Aktivitetsplads for de større børn

BESTIL EN
INDIVIDUEL FREMVISNING
RING TIL OS I DAG PÅ

7217 0008

VIL DU VIDE MERE OM
DE NYE BOLIGER I TRANDERS HØJE?
KONTAKT OS I DAG

Kontakt formular etape 1

Jeg bekræfter hermed, at udlejningsformidler må kontakte mig ang. Tranders Høje via mail, sms og telefon med viden og fakta om de nye boliger.
Data opbevares i overensstemmelse med A. Enggaards datapolitik

RING TIL OS OG HØRE MERE OM DE NYE BOLIGER 7217 0008

Bygherre:

WEBSITE MADE BY MEDIAPULSE