TRANDERS HØJE

GÅ PÅ OPDAGELSE I JERNALDERHISTORIEN
I OMRÅDETS VILDE NATUR, HYGGEKROGE OG LEGEPLADSER

TRANDERS HØJE
ET NYT OMRÅDE, MED EN skøn kontrast mellem det velplejede og det vilde

Det grønne område, der omgiver Tranders Høje, er med til at give historien nyt liv. Den særlige kulturarv og de unikke fund, der er udgravet fra den ældre jernalder lever videre i den vilde natur og de forskellige opholdspladser, legepladser og aktivitetspladser, der er spredt ud over området.

Området byder på en skøn kontrast mellem det velplejede og det vilde. Jo længere du bevæger dig væk fra boligerne, jo mere vild natur og biodiversitet møder du. Det gør det til en spændende oplevelse at bevæge dig rundt i Tranders Høje, da du kan følge naturen forandre sig gennem hele året, så der altid er noget nyt at opleve.

Samtidig kan du gå på opdagelse i historien og de forskellige temaer, som opholdspladserne repræsenterer. Stormandsgården er for eksempel placeret tæt på, hvor den ældre jernalderlandbys stormand boede, og er en aktivitetsplads med masser af udfordringer for de større børn som svævebane, junglesti, klatrestativ og bålplads.

I nærheden af boligerne i Etape 1 ligger en lille legeplads, Bonden, hvor temaet er den ældre jernalderbonde og hans husdyr. Her kan de små gynge i en stor girafgynge med et udskåret kohoved eller lege arkæologer i sandkassen, hvor de kan grave sig frem til kopier af dyreknogler på sandkassens bund.

En anden spændende opholdsplads er Ageren, der ligger i den sydlige del af Tranders Høje. Her er et stort orangeri med borde og bænke, hvor beboerne kan mødes, samt 24 højbede, hvor det er muligt at dyrke krydderurter, grøntsager, frugt og bær. Til opholdspladsen hører også en petanquebane, hvor det er muligt at udfordre hinanden til et spil.

Ud over den spændende historie, der gennemsyrer området, har Tranders Høje alt, hvad du har brug for, inden for rækkevidde. Du kan handle i Coop365 rundt om hjørnet, og ellers er der kun en kort køretur eller 15 minutter i bus til Nytorv i hjertet af Aalborg, hvor du finder et væld af spændende specialbutikker og et hyggeligt cafémiljø. 

Tranders Høje ligger også kun 3 kilometer fra Gug, hvor der er skole, børnehave og vuggestue, ligesom du bor tæt på Aalborg Universitet, store sports- og kulturoplevelser i Gigantium og det nye supersygehus, der åbner for patienter i 2024.

Skal du ud af byen, gør den nye omfartsvej syd om Aalborg det hurtigt og nemt – du kan for eksempel komme på motorvejen i løbet af fem minutter.

NYE LEJEBOLIGER I AALBORGS
JERNALDERHISTORISKE BYDEL

Nu udbydes
første etape

Klik på etaperne for at se planer og priser eller skriv dig op til den etape du ønsker at bo i.
SIGNATURFORKLARING
 1. BONDEN
  Aktivitetsplads for de mindre børn
 2. KAMPPLADSEN
  Under udvikling
 3. AGEREN
  Orangeri med borde og bænke & 24 højbede & petanquebane
 4. STORMANDSGÅRDEN
  Fælleshus, Gæsteboliger & Aktivitetsplads for de større børn

FAKTA OM
området

 • DOMEN FODBOLDTBANE 20M

 • COOP365 RUNDT OM HJØRNET 200M

 • FØTEX AALBORG ØST 2KM

 • GUG, HVOR DER ER SKOLE, BØRNEHAVE OG VUGGESTUE 3KM

 • AALBORG UNIVERSITET 1KM

 • GIGANTIUM 900M

 • AALBORG UNIVERSITETSHOSPITAL, HOSPITALSBYEN 2KM

 • HJERTET AF AALBORG 5KM

BESTIL EN
INDIVIDUEL FREMVISNING
RING TIL OS I DAG PÅ

7217 0008

VIL DU VIDE MERE OM
DE NYE BOLIGER I TRANDERS HØJE?
KONTAKT OS I DAG

Kontakt formular etape 1

Jeg bekræfter hermed, at udlejningsformidler må kontakte mig ang. Tranders Høje via mail, sms og telefon med viden og fakta om de nye boliger.
Data opbevares i overensstemmelse med A. Enggaards datapolitik

RING TIL OS OG HØRE MERE OM DE NYE BOLIGER 7217 0008

Bygherre:

WEBSITE MADE BY MEDIAPULSE

KOM TIL
ÅBENT HUS

ONSDAG KL 16 TIL 17

SØNDAG KL 12 TIL 13
NERUDAS ALLÉ 56 ST.
9220 AALBORG ØST

ELLER RING TIL OS PÅ
7217 0008